Lekkages

BEL ONS NU!

Lekkages in Hillegom

LekkageLekkages vormen voor veel huishoudens een grote ergernis, zeker omdat het vaak ontzettend moeilijk kan blijken te zijn om de bron van de lekkage te achterhalen. In sommige gevallen is lekkage het gevolg van een hevige regenbui, in andere gevallen blijken bepaalde apparaten als wasmachines of vaatwassers te lekken. Om u te helpen bij het verhelpen van lekkages in Hillegom, staan de vakkundige medewerkers van ons loodgietersbedrijf in Hillegom voor u klaar om u te helpen. Wij komen niet alleen bij u langs om de bron van de lekkage te traceren, we verhelpen het probleem ook direct voor u en denken met u mee om dergelijke problemen in de toekomst tegen te gaan. Zijn er bijvoorbeeld meer plekken gevoelig voor lekkage? Bent u toe aan een nieuwe vaatwasser? Of liggen leidingen tegen scherpe voorwerpen aan? Wij helpen u graag!

 

Lekkages verhelpen in Hillegom

Sinds jaar en dag zijn wij voor veel huishoudens in Hillegom de partner om lekkages te verhelpen en tegen te gaan. Na het vinden van de oorzaak proberen we deze direct voor u te verhelpen, zelfs als u ons buiten kantooruren om benadert. Het maakt onze service uniek en geeft u de zekerheid, dat een uitbreiding van de schade voorkomen kan worden in het merendeel van de gevallen. U moet toch niet denken aan rottend hout onder uw dak, schade aan apparatuur, enzovoorts.

 

Wanneer uw wasmachine, vaatwasser of droger lekt zal het in veel gevallen nodig zijn om een bepaald onderdeel uit dit apparaat te vervangen.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar

    • Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

  • Scherp gesprijsd

    • Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Een begrip in de regio!

    • Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!