24/7 loodgieter

BEL ONS NU!

24/7 loodgieter uit Hillegom inschakelen

Veel klussen die u door een loodgieter uit wilt laten voeren kunnen tot een volgende werkdag wachten. Er zijn echter ook situaties waarbij u deze klussen het liefst direct uit laat voeren! Een voorbeeld van zo’n situatie is een lekkage in huis, waarbij de lekkage voor een ernstige waterschade kan zorgen. Het vocht wat bij een lekkage vrijkomt kan bijvoorbeeld in uw muren, vloeren en houten constructies trekken. In het ergste geval leidt dit tot schimmelvorming en houtrot. Ook bij een verstopte afvoer of een storing in uw cv-ketel kan het fijn zijn om zo snel mogelijk geholpen te worden. Onze 24/7 loodgieter uit Hillegom staat voor u klaar om hulp te bieden in dergelijke situaties.

 

Wanneer de 24/7 loodgieter in Hillegom inschakelen?

24/7 loodgieter HillegomHet inschakelen van de 24/7 loodgieter uit Hillegom is voornamelijk interessant als problemen voor een ernstige schade kunnen zorgen. Bij een lekkage rond leidingen in uw tuin is het bijvoorbeeld niet direct nodig om de 24/7 loodgieter van ons loodgietersbedrijf te benaderen. Mocht er echter sprake zijn van een lekkage rond de afvoer in uw badkamer, dan is dat wel geval!

 

Ditzelfde geldt voor verstoppingen in de afvoer. Een beginnende verstopping kunt u vaak een volgende werkdag laten verhelpen, terwijl een ernstig verstopte afvoer direct verholpen moet worden. In het ergste geval kunt u bij een afvoerstopping namelijk niet meer naar het toilet.

 

Zelf stappen ondernemen bij loodgietersproblemen

Mocht u de hulp van onze 24/7 loodgieter uit Hillegom niet direct inschakelen, dan kunt u proberen de loodgietersproblemen zelf (gedeeltelijk) op te lossen. In het geval van een lekkage kunt u bijvoorbeeld een vochtige doek om de bron van de lekkage wikkelen en de hoofdkraan tijdelijk afsluiten. Bij een beginnende verstopping zou u de verstopping kunnen beperken door gebruik te maken van een ontstoppingsmiddel en een ontstopper.

Waarom kiest u voor ons?

  • 24/7 bereikbaar

    • Met onze 24/7 service kunnen wij u altijd helpen in geval van nood!

  • Scherp gesprijsd

    • Heeft u een loodgieter nodig die scherp geprijsd is? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  • Een begrip in de regio!

    • Door onze jarenlange ervaring zijn wij uitgegroeid tot de beste loodgieter uit de regio van Hillegom!